Termeni si conditii

Site-ul www.cddvdbluray.ro apartine firmei:


Sc Info Market Comprest Srl
Actionariat Roman
Capital social 200 Ron
J40/7740/1996; RO8807546
Bucuresti, sect. 3, Sos. Mihai Bravu, nr. 296.
RO72BPOS70003037928RON01
BANC POST UNIRII

 

 

Termeni si conditii de utilizare

Conditii Generale

Accesarea, folosirea si cumpararea de produse si servicii de pe site-ul www.cddvdbluray.ro, implica obiligatoriu acceptarea termenilor si a conditiilor ce urmeaza a fi explicit exprimate mai jos.

1.Utilizarea informatiilor.

Accesarea site-ului www.cddvdbluray.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse si servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Info Market Comprest srl se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Info Market Comprest srl in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Info Market Comprest srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.cddvdbluray.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Info Market Comprest srl. Pe site-ul www.cddvdbluray.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma Info Market Comprest srl nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru eventuale probleme survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori

Vizitatori:

1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de comanda marfurile existente pe site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate.

2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare personale si/sau ale societatilor in interesul carora activeaza si, in urma inscrierii in baza de date a www.cddvdbluray.ro, pot face comenzi pentru produsele existente, pot participa la concursuri si au posibilitatea de a introduce mesaje in sectiunile dedicate. Info Market Comprest srl reglementeaza pentru dvs confidentialitatea datelor in sectiunea "confidentialitate" Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.cddvdbluray.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces , ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.cddvdbluray.ro sau detinatotilor legali ai acestuia in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.cddvdbluray.ro vor permite Info Market Comprest srl sa: identifice utilizatorii serviciilor sale; contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, sa ofere  periodic informari despre oferta comerciala, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii inregistrati sau nu au la dispozitie gratuit optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri, Aceasta se va realize prin trimiterea unui mail de la sectiunea contact in care sa specifice stergerea din baza de date.

Important!

Orice persoana care viziteaza site-ul www.cddvdbluray.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei Info Market Comprest srl isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru problemele lamurite in sectiunea "confidentialitate" In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor.

Obligatiile Info Market Comprest srl se rezuma la administrarea site-ului si la livrarea in conditiile legiilor in viguare a produselor prezantate pe site. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor se pot face prin intermediul sectiunii "Contact" din site sau la tel. 031.4022.164

4. Litigii.

Prin folosirea site-ului www.cddvdbluray.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta ), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea noastra sau partenerii nostrii se va rezolva pe cale amiabila in termen de 20 zile lucratoare. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta. Competenta revine instantelor de judecata romane.

5.Dispozitii finale

Societatea Info Market Comprest srl isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.cddvdbluray.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea Info Market Comprest srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cddvdbluray.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. Info Market Comprest srl isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.cddvdbluray.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Recomandam sa nu fie copiate sau reproduse informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Repetam: Prin accesarea si utilizarea site-ului www.cddvdbluray.ro va exprimati acordul in legatura cu problemele prezentate in aceasta sectiune.


Conditii de garantie


Garantia se solutioneaza la sediul Info Market Comprest S.R.L. (pentru a putea vedea locatia sediului firmei vizitati sectiunea Locatie) prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente (accesorii, manuale, drivere, cabluri), copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.

Societatea Info Market Comprest srl nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla la sediul firmei noastre.

Produsele software nu fac obiectul garantiei.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect. Contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect, fara temei este de 50 ron / ora.

Nu se acorda garantie monitoarelor TFT decat in cazul in care exista mai mult de 5 subpixeli aprinsi / stinsi. In cazul monitoarelor CRT abaterile de geometrie admise de catre producator sunt de +/- 5%.

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Societatea Info Market Comprest srl va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului (posta romana, servicii curierat). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau vandalizari..

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Societatea Info Market Comprest srl nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

In toate situatiile costul transportului produselor de la Societatea Info Market Comprest srl catre client si de la client catre Societatea Info Market Comprest srl intra in responsabilitatea clientului cu o singura exceptie - neconformitatea produsului cu specificatiile de pe site.

©Copyright 2012. CdDvdBluray.ro
Creeat de SWIT